Assessorament Online

Descobreix els nostres Packs online d’interiorisme i décor. Pensats per a tu i a la teva mida: Quick, Standard o Prémium. Regala’t i regala benestar!

pack-quick El Pack Quick està pensat per aconseguir un nou look, a través d’elements més estètics i visuals: colors, teixits i elements dcor.

assesorament Assessorament i consells

pack-standard El Pack Standard està dirigit a fer una renovació més profunda d’una estança, però sempre sense tocar tabics o elements estructurals.

assesorament Assessorament i consells estudi Estudi de l'espai estudi-espai Plànol complet 2D detalls Detalls del mobiliari i elements llistats-shops Llista de shops online i links

pack-premium El Pack Prémium el pots utilitzar per aconseguir rehabilitar completament un espai, en tots els nivells: de distribució, de punts de llum, de mobiliari, elements a mida, textures, materials, teixits.

assesorament Assessorament i consells estudi Estudi de l'espai estudi-espai Plànol complet 2D detalls Detalls del mobiliari i elements llistats-shops Llista de shops online i links mod-board Mood board llistat-industrials Llistat d'industrials i treballs a realitzar render-3d Render 3D planning Planning

Què necessitarem?

Amb el Pack Standard i Premium:

  1. Us enviaré un qüestionari que m’ajudarà a conèixer millor les teves preferències tant estètiques com funcionals del teu espai.
  2. Has d’enviar-me imatges i mides.
  3. En tot el procés estaré al teu costat, tant a nivell telefònic com per videoconferència o email.